Αρχική » Ανακοινώσεις » Εκδήλωση για τους 3 Ιεράρχες

Ο διευθυντής Πέτλης Βασίλειος και ο σύλλογος διδασκόντων σας καλοσωρίζουν στην ιστοσελίδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Καλή περιήγηση!!!

Εκδήλωση για τους 3 Ιεράρχες

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκδήλωση με θέμα :¨”Οι Τρεις Ιεράρχες”, που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας. Η συμμετοχή των γονέων αλλά και των μαθητών που αποφοίτησαν από το σχολείο μας ήταν μεγάλη.

Στην εκδήλωση μίλησε ο λαϊκός ιεροκήρυκας της Ι.Μ.Εδέσσης  Πέλλης και Αλμωπίας κ. Γεωργίτσας Δημήτριος, ο οποίος εστίασε περισσότερο σε θέματα ανατροφής και διαπαιδαγώγησης των παιδιών μέσα στην οικογένεια, με βάση πάντοτε τα λόγια των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών της Χριστιανοσύνης .Ο δεύτερος ομιλητής Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας κ. Φανιόπουλος Χριστόδουλος εστίασε την ομιλία του στις σπουδές των Τριών Ιεραρχών και στον παιδαγωγικό λόγο τους που ακόμα και σήμερα είναι επίκαιρος. Οι μαθητές της Γ’ τάξης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν το θεατρικό ¨Οι μητέρες των Τριών Ιεραρχών” και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν. Τέλος βραβεύτηκαν από τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων και έλαβαν δώρο από ένα βιβλίο οι αριστούχοι μαθητές-τριες που αποφοίτησαν από το σχολείο μας και φοιτούν στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.