Αρχική » Προηγούμενα έτη » Σχ. έτος 2018-19 » Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής 2019

Ο διευθυντής Πέτλης Βασίλειος και ο σύλλογος διδασκόντων σας καλοσωρίζουν στην ιστοσελίδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Καλή περιήγηση!!!

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής 2019

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 3ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Ο διαγωνισμός

που συνδιοργανώνεται από την Cosmote και τον WRO Hellas και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, διεξήχθη την Κυριακή 10/2/2019 στο Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη. Οι μαθητές μας Νικολέτα Κωστοπούλου, Ελευθέριος-Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Ελισάβετ Τασηλούση, Εβελίνα Τόση, Νικόλαος Φίλανδρος, με προπονητές τους εκπαιδευτικούς Αλέξανδρο Χαβδούλα (Πληροφορικό) και Παναγιώτη Κατσαβό (Δάσκαλο της ΣΤ? Τάξης), διαγωνίστηκαν στην Ανοικτή κατηγορία Δημοτικού «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά». Η ομάδα μας, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία, κατάφερε να περάσει τον προκριματικό γύρο και να διαγωνιστεί στον τελικό των 10 καλύτερων ομάδων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ευχαριστούμε θερμά το Διευθυντή του σχολείου κ. Πέτλη Βασίλειο και τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ιωάννη Λευθέρη για τη βοήθεια και την υποστήριξη που μας παρείχαν κατά τη διάρκεια της πολύμηνης προετοιμασίας μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

20190210_165214  20190210_131538 - Αντίγραφο