Αρχική » Ανακοινώσεις » Πρόσκληση σε σεμινάριο γονέων

Ο διευθυντής Πέτλης Βασίλειος και ο σύλλογος διδασκόντων σας καλοσωρίζουν στην ιστοσελίδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Καλή περιήγηση!!!

Πρόσκληση σε σεμινάριο γονέων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΌΡΑΜΑ» Ν. Πέλλας προσκαλούν τους γονείς του σχολείου να συμμετέχουν σε σεμινάριο / ομάδα γονέων με τίτλο: «Σε Σύνδεση με το Παιδί μου – Εαυτό μου».

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενδυνάμωση του ρόλου των γονέων και η βελτίωση της σχέσηςμε το παιδί. Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούνείναι:Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης του παιδιού, Βελτίωση της επικοινωνίας, Αναγνώριση και διαχείριση συναισθημάτων, Όρια και κανόνες, Σεξουαλικότητα, Εξαρτήσεις (διαδίκτυο, παιχνίδια, ουσίες κτλ). Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.     

Θα δημιουργηθούν δύο Ομάδες Γονέων με έναρξη τη Δευτέρα 16/10/2023.

  1. Πρωινή Ομάδα κάθε Δευτέρα 10:00 -12:00 θα συντονίζει η κ .Συρομάχου Σοφία– Ψυχολόγος.

2) ΑπογευματινήΟμάδα κάθε Δευτέρα 17.00–19.00 θα συντονίζει η κ. Μαρία Ιωακειμίδου – Κοινωνιολόγος.

Και οι δύο ομάδες θα υλοποιούνται στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Ίωνος Δραγούμη 18).

Για συμμετοχή στο σεμινάριο απαραίτητη προϋπόθεση η επικοινωνία του γονέα στο 2381051174 για να δηλώσει συμμετοχή έως την Παρασκευή 13/10/2023.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.