Αρχική » Προηγούμενα έτη » Σχ. έτος 2022-23 » Αναβαθμισμένο ολοήμερο πρόγραμμα

Ο διευθυντής Πέτλης Βασίλειος και ο σύλλογος διδασκόντων σας καλοσωρίζουν στην ιστοσελίδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Καλή περιήγηση!!!

Αναβαθμισμένο ολοήμερο πρόγραμμα

Αιτήσεις έως τη Δευτέρα 12-9-2022.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, σας υπενθυμίσουμε ότι το σχολείο μας έχει οριστεί να λειτουργήσει με αναβαθμισμένο ολοήμερο πρόγραμμα (3η ζώνη έως τις 17:30). Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία, που δίνεται για πρώτη φορά

στους μαθητές/τριες μας να συμμετάσχουν σε ένα νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου στο οποίο θα προσφέρονται δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, ελεύθερης έκφρασης και ψυχαγωγίας σε αντικείμενα που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τα ομαδικά αθλήματα, τη χοροκινητική έκφραση, τις εικαστικές τέχνες, την εκμάθηση μουσικών οργάνων, την εκπαιδευτική ρομποτική, τα πνευματικά παιχνίδια και πάζλ, τα παραδοσιακά παιχνίδια, τις επιστημονικές κατασκευές-πειράματα, τη δημιουργία εφημερίδας κτλ. Παρακαλούμε να δηλώσετε την προτίμηση σας στις δραστηριότητες που επιθυμείτε στην Υπεύθυνη Δήλωση που σας έχει αποσταλεί με προηγούμενη αλληλογραφία μας και εν συνεχεία να την επιστρέψετε άμεσα στη σχολική μονάδα, το αργότερο έως τη Δευτέρα 12-9-2022, προκειμένου να ληφθεί υπόψη στο σχηματισμό σχολικών ομίλων της 3ης ζώνης ( από 16:00 έως τις 17:30) του αναβαθμισμένου ολοήμερου προγράμματος.